Upgrade by Bloemenbaas - Exposant - TICA Trends & Trade

Bloemenbaas

Velvet interieurstoffen inkopen  

Bloemenbaas biedt een collectie velvet interieurstoffen aan onder de naam upgrade bij Bloemenbaas. De velvet stoffen zijn veelzijdig, je kunt er van alles mee doen: meubels bekleden, gordijnen en kussens maken maar ook kostuums! De stoffen zijn te koop op een rol van 10m lang en 1.40cm breed en zijn beschikbaar in 22 verschillende prachtige kleuren. Naast de rollen met stof biedt deze exposant ook kant en klare gordijnen, kussens, fauteuils en stoelen aan die direct kunnen worden meegenomen. Daarnaast verkopen ze ook neon led lampen met teksten die bij het label passen. Deze zijn tevens te customizen. 

Zijden bloesembomen en boeketten inkopen  

Naast de prachtige velvet stoffen biedt bloemenbaas ook een collectie zijden bloesembomen en boeketten aan. Deze zijn op verschillende plekken op de bovenverdieping van onze cash & carry in Aalsmeer (TICA Projects) te vinden.  

Dit merk online bestellen?

TICA en Orderchamp zijn een samenwerking aangegaan om TICA-pashouders de volledige wholesale inkoopervaring te bieden. Bestel vanaf nu gemakkelijk jouw favoriete TICA-merken via Orderchamp.