Bezoek de look, feel and buying days

Oktober is woonmaand en dat vieren wij met volop inspiratie en toffe events. Op zondag 17, maandag 18 en dinsdag 19 oktober organiseert TICA Aalsmeer de look, feel and buying days. Op zondag 24, maandag 25 en dinsdag 26 oktober ben je van harte welkom op de look, feel and buying days bij Trends & Trade in Venlo. Dit evenement vindt dus op verschillende momenten plaats in Venlo en Aalsmeer zodat je deze beide kunt bezoeken.

Tijdens dit 3-daagse evenement word je volop geïnspireerd, ontdek je leuke acties en kan je smullen van een heerlijk hapje en drankje. Alle deelnemende exposanten aan dit evenement zullen zelf aanwezig zijn, leuk om het gezicht achter het merk te ontmoeten en al jouw vragen te kunnen stellen.

Tijdens de look, feel and buying days zijn wij volgens reguliere openingstijden geopend en hebben wij een extra koopavond op dinsdag 19 oktober bij TICA in Aalsmeer.

Benieuwd of jouw favoriete exposant ook deelneemt aan de look, feel and buying days? Bekijk dan de deelnemerslijst hieronder.

 TICA Aalsmeer 17, 18 en 19 oktober
BSIK
BOB
CNB Enterprises
Corios
Cotton Ball Lights
De Tuin (Lavandoux
Dillewijn Alflora
Dutch Style
Fidrio
Household Hardware
M&N Sampaguita
Mars & More
MrsBloom
P&D Collections
Present Time
Return to Sender
Ghost
Woonfabriek
Trends & Trade Venlo 24, 25 en 26 oktober
Amazona
BSIK
Bob
COCO maison
Corios
Cotton Ball Lights
Couronne
De Tuin (Lavandoux)
Dillewijn Alflora
Dutch Style
M&N Sampaguita
Mars & More
MrsBloom
P&D Collections
Present Time
Ghost
van Mil